Hvis du kunne tage hvorhen, du ville, hvor ville du så tage hen? Bali, Fiji eller hvad med en tur til Australien? Mulighederne er mange, men det er faktisk muligt for dig at tage af sted med det samme. Du kan oprette et kviklån, så er du på vej på ferie hurtigere, end du kan sige aloha.

 

Hvilken destination skal du vælge?

Der er rigtig mange skønne destinationer, både nogle der er langt væk, men bestemt også i Europa. En god måde at vælge destination på er simpelthen ved at skrive alt det ned, som du forventer af din næste ferie, det kan være:

 

  • Over 30 grader
  • Swimmingpool
  • Bo på hotel eller bo igennem Airbnb
  • Oplevelser som bidrager til forståelsen for en anden kultur

 

Listen kan blive meget længere, men det er blot til inspiration. Når du har gjort det, så kan du gå ind at arbejde med, hvor det så skal være henne af, at du skal på ferie. Kan du ikke vælge om det skal være Europa eller længere ude i verden, så kan du slå plat eller krone om det.

 

Europa – skønne perler

De græske ø’er er helt klart et besøg værd. Der er en afslappet stemning, og du bliver ikke ”overfaldet” af mennesker, der gerne vil sælge dig noget. Rent faktisk sker nærmest det modsatte, du får bare lov til at gå at kigge og passe dig selv. Derudover så er maden fuldstændig fantastisk, de lækreste salater med fetaost eller hvad med nationale græske retter, som smager himmelsk. Grækerne er gode til at lave lækker og sund mad.

 

Indonesisk paradis

Skal det være længere væk, så er Bali helt klart et godt valg. Her kan du både opleve byliv, men bestemt også fred og ro, hvor du har mulighed for at trække dig tilbage. Det gode ved Bali er især, at det er billigt at opholde sig på øen.