Skal du besøge nogle venner eller din familie på Sjælland, kan det være, at du gerne vil have en masse naturoplevelser med fra denne del af Danmark. Det er ganske forståeligt, for der er masser af dansk natur, som det er værd at opleve, og natursmukke oplevelser kan du lige så vel få flere af, når du er på Sjælland.

Flyvestationen i Værløse

At besøge en flyvestation er muligvis ikke det, der falder dig ind som det første, når du tænker på en usammenlignelig naturoplevelse. Men det er heller ikke alt, hvad Værløse Flyvestation kan siges at være. Flyvestationen ligger i Furesø – her kan du læse på Furesø Netavis; I Furesø Kommune er der desuden også andre spændende oplevelse, der bare venter på at byde dig velkommen. Grunden til, at flyvestationen er meget mere rig på natur end en almindelig flyvestation, er, at der er grønne områder på Flyvestation Værløse, hvor det er tilladt at nyde omgivelserne både alene og med sin hund uden snor. Der er for hundemennesker intet skønnere end at kunne betragte sin hun boltre sig i den friske luft. De løse hunde er dog kun tilladt i hundefolden, mens du må have hund i snor i resten af området.

Et smut til Stevns Klint

At lægge visit forbi Stevns Klint vil du med garanti ikke fortryde. Det er en mægtig og mærkværdig oplevelse at stå ansigt til ansigt med klippen, der fortæller om historien på sin helt egen måde ved at vise konsekvenserne af den vha. naturudformningen. Det er både egnet til besøg med familien, besøg alene og særdeles også til børnefamilier.

Jægersborg Dyrehave er et besøg værd

Jægersborg Dyrehave er om muligt endnu mere egnet for børnefamilier, fordi dyrehaven giver muligheder for naturpåskønnelse samtidig med dyrelivsbeskuelse for børnene, der sandsynligvis har en begrænset kærlighed til selve naturens skønhed.

Posted in: ude