Har du lyst til at komme lidt væk fra hverdagen og opleve en af verdens smukkeste byer, så er en weekendtur til København det perfekte valg. København byder på masser af spændende historie, kultur, mad og shopping. Med et utal af seværdigheder og aktiviteter er der noget for enhver smag. Planlægger du en weekendtur til København, så er det en god idé at have et par dage at udforske byen på. På den måde kan du få set de mest populære seværdigheder, samtidig med at du har tid til at udforske byen på egen hånd. Har du brug for inspiration til, hvad du kan lave i København på en weekendtur, så se mere her.

Start med tage en tur i Tivoli

Tag en tur i Tivoli, når du er på weekendtur i København. Her kan du tage en tur i en af de mange forlystelser, spise en middag på en af de mange restauranter eller shoppe i Tivolis mange butikker. Tivoli er altid et besøg værd, og er du heldig, så kan du få en tur i Tivoli helt gratis, hvis du er i København i ugen omkring Tivoli åbner. Derefter kan I med fordel tage en tur på Strøget. Her kan du shoppe i de mange gader, der fylder midtbyen. Når du shopper i de mange gader, så går du næsten aldrig tomhændet hjem.

Besøg Rosenborg Slot

Efter du har shoppet på Strøget, så kan du bruge resten af eftermiddagen på at besøge Rosenborg Slot. Her kan du få en guidet tur rundt på slottet, eller du kan gå rundt på egen hånd. Sæt dig i haven og nyd en kop kaffe, mens du nyder den hyggelige stemning.

Sejltur på Københavns kanaler

Stå tidligt op dagen efter, så du får set så meget som muligt, før weekenden er slut. En af de ting, som du ikke må gå glip af, når du er på weekendtur i København, er en sejltur på Københavns kanaler. Se mere her.