For mange danskere er skolernes vinterferie i uge 8 ensbetydende med skiferie. Alt handler om udbud og efterspørgsel, hvorfor denne uge også er en af de dyrere uger at tage afsted. Men selvom at den er lidt dyrere end andre uger, skal alle have muligheden for suse ned ad de velpræparerede pister, mens alpesolen står ned fra en skyfri himmel. Onlineski.dkbestræber sig på at have de billigste skiferier også i uge 8. Berchtesgaden i Tyskland kan være et godt valg for jer, der ønsker at komme afsted og ikke ønsker at bruge en hel formue på ferien. Denne destination er flere gange i træk kåret til Europas billigste skidestination, og har derfor mange stamgæster. Her får du altså utrolig meget for pengene, og samtidig bliver du ikke overrendt på pisterne, og skal derfor ikke stå i timelange køer for at komme til liften.

 

Gode skiforhold

Tyskland er fyldt med fantastiske oplevelser for hele familien, også hvad angår skiløb. Landet er stadig en overset skidestination af danskerne. Tyskland har aldeles gode skiforhold og skiområder, og har den perfekte størrelse til familieskituren. Områderne er overskuelige og skiområderne er vidunderlige. Dette gør sig også gældende i Berchtesgaden, hvor området er et alternativ til norden, hvor I som forældre uden bekymring kan sende de mindste afsted på egen hånd. Området er i sandhed begyndelsen på alperne. Når benene er begyndt at blive trætte og solen er ved at gå ned over alperne er der også mulighed for at udforske de hyggelige landsbyer, der er omkring de forskellige skiområder, hvor I kan spise lækre lokale specialiteter og få mange andre oplevelser med hjem i rygsækken.

 

Fordele ved at vælge skiferien i Tyskland

Der er mange åbenlyse fordele ved at tage på skiferie i Tyskland fremfor de klassiske alpemagneter som Østrig og Italien. Hvis der står kør-selv-ferie til alperne på programmet er der mange kilometer at spare. Derudover er fordelen også, som nævnt tidligere, at skisportsområderne i Tyskland er relativt uopdaget for de fleste, hvorfor der er god plads på pisterne, og du har mulighed for at opleve både den lokale stemning og den tyske mentalitet. Priserne på liftkort og leje af ski er også til at betale, faktisk såvel som vådt og tørt. Her kommer du til at nyde godt af både­ den velkendte venlighed og effektivitet. Tyskland er altså en velsmurt maskine, hvor pisterne er velpræparerede, der er moderne infrastruktur, god service samt gode indkvarterings- og transportforhold. Både nybegyndere og garvede skiløbere har mulighed for at blive udfordret. Tyskland er ligeledes en god middelvej mellem norden og de vilde alper i Østrig, Frankrig og Italien. Så prøv det af, og test din kunnen, og se, hvor det bærer hen.