Traktortræk er en sport, som er blevet ret populær i det ganske danske land, men en traktors formåen strækker sig langt ud over denne underholdende begivenhed. Der findes i dag traktorer og tilbehør til disse, som landmænd er afhængige af. Og robuste traktorer til forskellig brug er en selvfølge hos DK-tec.dk.

Hos det fynske firma, DK-tec.dk, har man derfor udvalgt forskellige slags traktorer og kategoriseret dem alt efter, hvad man skal bruge dem til. Der findes ikke blot de klassiske påhæng i form af fræsere, rotorhavre og tromlere – også tilbehør til kartoffelsåning og haveanlægget kan erhverves her. DK-tec.dk trækker på deres mange års erfaring og eget brug af traktorerne, så her kan kunderne føle sig trygge.

Udvalgte producenter af alt i landbrug og have

Hos DK-tec.dk går man op i, at kunne forhandle alt det bedste til landmanden og gartneren. Her er der varierende vedhæng til traktoren, så landmanden på bedste vis kan dyrke sin jord. Desuden er der alt til haveanlægget og endda skovbrug – herunder brændekløvere -og save, hækkeklippere og meget mere. De mange års beskæftigelse med produkterne har givet god, praktisk erfaring og en udfoldende viden hos DK-tecs ansatte. Her mener de, at det ikke er nok at vide, hvad man skal bruge til sit arbejde – men også hvordan. Derfor tilbydes der ikke blot salg og levering af maskiner og andet, men også god vejledning til brugen af disse. Alle producenter af maskiner og varer, der haves hos DK-tec.dk, er nøje udvalgt og afprøvet, så kunderne kan regne med en vedholdende kvalitet af produkterne i deres arbejdsgang. ’’Vi importerer selv fra anerkendte producenter og har i over 20 år leveret prisstærke kvalitetsprodukter med et højt serviceniveau’’, lyder det fra virksomheden. Det fynske firma har desuden et showroom i Nyborg, hvor det er muligt selv at komme og se produkterne nøjere an.

Alt i langbrug, skovbrug og haveanlæg

Hos DK-tec.dk er der et stort udvalg på butikshylderne. Alt fra traktorer, sneslynger og pallespyd til den aktive arbejdsmand -og kvinde. Det er muligt at læse mere om produkterne på virksomhedens hjemmeside.