Når du står midt i et boligkøb, kan det være svært at huske alle de mange ting, som der skal gøres. Men derfor kan det jo være, at du ikke er nået dertil endnu, og derfor kan vores råd nå at komme med i din tænkeproces. Det vil i hvert fald kun være fordelsagtigt for dig, hvis du husker disse ting, inden du skriver under på kontrakten. Vi vil nævne de forskellige ting i denne artikel.

Pantebrevslån

Det er en god idé at være opmærksom på, hvor meget du ønsker at låne til boligen. Det regner vi med, at du har tænkt over, men det er ikke mindst meget vigtigt, at du har det med i dine overvejelser. Fordelen ved et pantebrevslån i stedet for et banklån, er at du på et pantebrev kan sætte en fast rente og løbetid. Pantebrevslånet følger ejendommen, så den kan skifte til en ny ejer, hvis kreditor godkender det.

Advokat

Det er en god idé at kontakte en advokat, så du har en der netop er dygtig indenfor dette område og har din interesse som det vigtigste. Det er ikke altid, at du selv helt kan gennemskue det, men det kan en advokat. Det er derfor fornuftigt at lade en advokat se på sagen.

Renoveringer

Det kan være, at du regner med, at du skal renovere en masse, og derfor er det en idé at se på priserne for renoveringen. Det er nemlig en god idé at ordne renovering, inden du flytter ind, så du har en helt ny og lækker bolig, når du endelig flytter ind. Men det kan være meget omkostningsfyldt, hvis du havde forventninger om at renovere en masse ved boligen. Dette er en god idé at have en idé om, når du står og skal til at købe huset.