Søvn er vigtigt, og noget du bør gå meget op i, da det gør os veloplagte til at starte en ny dag. Desuden er der bare ikke noget bedre end en god og veludhvilet søvn. For at få en bedre søvn skal du sikre dig, at du har den bedste seng for dig. En dårlig seng kan nemlig ødelægge din søvn og give ryk- og nakkeproblemer. Find den bedste seng 2020 her. Disse senge giver dig en yderst behagelig komfort og gør det muligt for dig at få markant forbedret nattesøvn til en fornuftig pris, uden du skal gå på kompromis med kvaliteten af din seng.

Hvis du har en seng, der ikke passer til dig i forhold til fastheden og så videre, giver det dig ikke den optimale søvn, da du ikke får den støtte du har brug for – dette kan også ske, hvis du har en gammel seng. En kontinentalseng kan holde i 20+ år, så der er ingen grund til at gå på kompromis med køb af seng, da du bruger rigtig mange timer i din seng – både mens du sover, men også de lidt mere dovne søndage.

En kontinentalseng er en meget populær sengetype blandt os danskere for tiden. Se her, det er der en god grund til, da en kontinentalseng har tre madraslag, der består af en boxmadras nederst, en springmadras i midten og en topmadras øverst. Disse tre madraslag gør, at din krop får den bedst optimale støtte, så du samtidig opnår en mere komfortabel og yderst behagelig liggestilling. En kontinentalseng giver altså en del mere støtte end en traditionel seng. Kontinentalsenge er nemmere at komme i og ud af, da de er højere end andre sengetyper. En kombination mellem disse tre madrasser gør, at madrasserne tilpasser sig til, hvordan du ligger, og på denne måde får du den sundeste liggeposition, støtte og aflastning.