Er du også træt af at blive ved med at se det samme, når du kigger dig i spejlet hver morgen? Der trænger til forandring, men de fleste af os kan sagtens genkende, at det hurtigt løber op i mange penge, når man skal ud at have nye briller. Ny synstest, nyt stel, nyt glas og hvilket glas? Derfor finder man altid en undskyldning for at udskyde det, men det ændrer alligevel ikke på ens holdning, når man står der hver morgen, og ser på sig selv i spejlet.

Ændre dit udseende efter dit humør

Dette kan dog ændres fra nu af. Der findes nemlig en optiker i Aabenraa med leje og abonnementsordninger af både briller, kontaktlinser og solbriller. Det betyder, at det fra i dag af er slut med, at stå op hver morgen og tænke, at du ville ønske, at udseendet var anderledes. Det kan det blive nu. I stedet kan du fra i dag af stå op hver morgen, se dig i spejlet og tænke, ”hvilket humør er jeg i, i dag? Hvilke briller har jeg lyst til i dag? På den måde kan du altid få lov til forblive den bedste version af dig selv, fordi du også udadtil vil komme til at udstråle, at du er tilfreds med, hvordan du ser ud.

Flere briller, samme pris

Det geniale er også, at uanset hvor mange briller, du vælger at leje med hjem, så koster det det samme, som hvis du bare vælger ét par i måneden. Det eneste man betaler ekstra, er et beskedent beløb for hver brille. Derudover er der også en garantiordning inkluderet, hvilket betyder, at du er dækket ind ved skader og reparationer udover garantien. Der er altså ingen undskyldning for at forblive den bedste version af dig selv. Alle vil blive misundelige på dig.