En weekend getaway eller en lille miniferie kan virkelig gøre noget godt for dit krop og sind. Derfor kan det være en god ide at tage et ophold på en bed and breakfast. Der findes mange slags af sådan nogle i hele Danmark, du kan derfor frit vælge, hvor du gerne vil hen.

Få styr på din tur

Der er mange forskellige steder i Danmark, som er dejlige, og det kan derfor være svært at vælge, hvor du gerne vil have dit ophold henne. Du kan eventuelt tænke på, hvad du gerne vil opleve, og hvor langt du er villig til at køre for at komme derhen. Overvej også om det skal være i Jylland, på Fyn eller Sjælland, du gerne vil have dit ophold. Se eksempler på bed and breakfast her.

Hvad er det?

Et bed ad breakfast er et lille sted, som tilbyder dig overnatning med morgenmad, og som regel får du ikke mere end det. Det minder lidt om et hotel, men det er bare mindre end hoteller, og ofte er det hjemme hos private folk i et gæsteværelse eller andet. Det er ofte billigere end et hotel, og som regel er der heller ikke plads til mange overnattende.

Overkommelige priser

Det koster som sagt mindre end et hotelophold at være på en bed and breakfast, typisk omkring 300-500 kroner, det er derfor en billig måde at overnatte i Danmark på, specielt fordi man også får morgenmad med i prisen.

Søde typer

Ofte er typerne som har en bed and breakfast søde, rare og gæstfri. Som regel er det pensionister, der vil gøre alt, hvad de kan, for at du har et godt ophold, imens du er der. Men det er altid en god ide at læse anmeldelserne af stedet, inden du skal afsted.