Nu til dags findes der utallige former for træningsmuligheder, den ene mere moderne og populær end den anden. Cirkeltræning, HIIT workout, crossfit, yoga, styrketræning og meget mere. Det kan næsten blive helt uoverskueligt at vælge hvilken træningsform, man skal kaste sig ud i. Samtidig er det en udfordring at få trænet både styrke, balance og cardio samtidig uden at skulle bruge timevis i et fitnesscenter hver dag. Ja, det med sundhed og træning kan virke svært, men det behøver det faktisk ikke at være! Med TRX træning kan du kombinere det hele og få trænet hele kroppen, lige hvor du vil!

Træning i top med TRX.

TRX er en effektiv træningsform, hvor du benytter din egen krop og vægt som et træningsredskab. TRX står for Total Body Resistance Exercise, men kendes også som slyngtræning. Slyngtræning er træning, som foregår i et stropsystem, hvor du via en kraftige og justerbare slynge, balancerer din egen vægt enten ved at fastholde stropperne i dine hænder eller omkring dine fødder.

Denne træningsform er enormt effektiv, da du kombinerer elementer fra både styrketræning, cardio og yoga, og i en og samme øvelse aktiverer hele din krop. Du kan medbringe dit kompakte og lette træningsredskab, hvor som helst og benytte det både inde og udendørs.

Hvordan kommer jeg i gang med TRX?

TRX-træning er for alle, også selvom du aldrig har prøvet det før. Træningsredskabet har mange muligheder, så det er altid en god ide, at stifte bekendtskab med dens funktioner, før du går i gang med at træne.

Find den rigtige TRX model til dig, og få inspiration til diverse øvelser. Der er rig mulighed for variationer i din træning om du ønsker høj intensitet eller blot afslappende udstrækning.

Se det brede udvalg af slyngetrænere til både nybegyndere og professionelle og kom i god form med trx træning