Det er vigtigt at træffe de rigtige beslutninger, når du vil investere i din bolig. Dette gælder især, når det kommer til en større investering som et nyt tag. Der er ofte mange fordele ved at skifte boligens tag, selvom det kan være en dyr affære. Hvis du vælger de rigtige materialer og den rigtige håndværker, behøver du hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pengepungen. Klik her og få et uforpligtende tilbud fra en dansk tagdækker.

Beskyttelse af boligen

En af de mange fordele ved at skifte tag er, at din bolig bliver bedre beskyttet. Hvis dit gamle tag er meget slidt, kan du risikere at få fugtskader. Fugtskaderne påvirker først og fremmest resten af huset, da mug og skimmelsvamp kan opstå i boligen. Dernæst påvirker fugten også dit helbred, for hvis der kommer skimmelsvamp i boligen, kan den forårsage svimmelhed, hovedpine, koncentrationsbesvær og andre allergisymptomer.

Årlig økonomisk gevinst

Et nyt tag kan forhindre eventuelle helbredsmæssige konsekvenser, men et nyt tag kan også give økonomisk gevinst. Hvis dit tag ikke er isoleret tilstrækkeligt eller hvis det er utæt, kan du ende med at modtage en forhøjet varmeregning. Hvis du derfor vælger at efterisolere dit tag, når du alligevel skifter taget, kan du spare op mod 3000 kroner på varmeregningen om året. Et nyt tag holder gerne mellem 25 og 35 år, så der kan være mange penge at spare i det lange løb, hvis du skifter tag.

Boligens værdi øges

Udover at der årligt kan spares flere tusinder på varmeregningen, så bliver din boligs værdi også øget, hvis du skifter dit tag. Et nyt tag ændrer for det første helhedsindtrykket af dit hus, hvilket kan give en positiv effekt, når det kommer til et salg af boligen. Derudover stiger boligens pris gerne med op til 100 % af udgiften, og derfor kan du ende med at tjene penge ved at lægge et nyt tag.