Musik er motiverende, når man løber. Rytmen i musikken kan hjælpe dig med at holde takten og holde dig løbende, når du er træt. Det er derfor vigtigt at musikken passer til din smag, for hvis du ikke bryder dig om musikken, så er den ikke motiverende for dig, og vil ikke hjælpe dig med din løbetræning. Derfor kan det være en god idé med streaming, da du her kan sammensætte spillelister til dit løb. Du kan lave nye lister eller redigere i dem du har lige så ofte, som du vil. Så har du altid god musik til din løbetræning.

Lad musikken holde dig i gang, når løbet bliver hårdt

Vi har alle prøvet, at det bliver hårdt, når vi løber. Nogle gange rammer trætheden før planlagt. Det er irriterende, og det kan være svært at holde sig i gang. Til disse situationer kan musik være en god hjælper, da man er tilbøjelig til bare at følge rytmen i musikken. Det kan også hjælpe med en løbemakker, der kan heppe en op, når man dykker eller tale en videre i løbet. Men når man ikke har sin makker med, så kan man få hjælp fra musikken.

Når du er ramt af en skade eller anden løbepause

Som løber må man af og til holde uventede pauser. Det kan være at man har overbelastet sig, og dermed er nødt til at holde en løbepause, hvor man må forholde sig så meget i ro, som det nu er muligt. Så er det rart med diverse streamingtjenester, som giver dig mulighed for at se en masse forskelligt fjernsyn. Du kan se lige det, som du har lyst til, lige når du ønsker det. Det er dejlig nemt, og så kan du løbe igen, når du er klar.