Det er bare utrolig kedeligt at vente i en lufthavn, hvis man ikke har noget at give sig til. For det første er det bare træls at vente, når man nu er så tæt på at komme afsted på sin drømmeferie, og for det andet er det bare så kedeligt, at de få timer kan ende med at føles som evigheder. Og skulle du være så uheldig, at dit fly bliver forsinket, virker drømmeferien bare utrolig langt væk. Det kan vi selvfølgelig ikke have, og det er vigtigt, at du har det sjovt under hele din ferie – selv i lufthavnen. Derfor kommer vi her med nogle tips, der nok skal gøre ventetiden til god underholdning.

 

Forsvind ind i et andet univers med poker

Det er naturligvis ikke sikkert, at du har en interesse for poker, men har du det, er det altså et oplagt valg for dig, når du skal have tiden til at gå lidt hurtigere. Faktisk er poker et så medrivende spil, at tiden i lufthavnen kan ende med at gå for hurtigt. Poker vil altid få dig helt ud på stolekanten i bare spænding, og kan du tåle adrenalinsus og en god gang konkurrence, finder du sjældent et spil, der er så godt som poker. Og spiller du hos de store udbydere, behøver du slet ikke at sidde med din computer, men du kan faktisk spille fra din mobil. Lyder det som noget for dig at spille poker online, så find den rette side for dig på linket.

 

Undersøg nærområdet til din feriedestination

Når du alligevel skal vente, kan du lige så godt bruge tiden fornuftigt. Undersøg derfor mulighederne rundt om dit hotel eller den destination, du nu skal til. Du har muligvis allrede set lidt på det, inden rejsen blev bestilt, men nu har du tiden til at gå i dybden og faktisk vælge og vrage mellem de muligheder, der bliver tilbudt. På den måde slipper du for at tænke over det, når du er kommet frem, og så kan du i stedet bare slappe af og nyde ferien til fulde.

 

Gå på shopping

Lufthavne er proppet med shoppingmuligheder, og det er et oplagt sted, hvis du skal forkæle dig selv lidt, eller hvis du har en ven eller et familiemedlem, der skal have en gave. Ikke nok med at du nærmest kan købe alt i en lufthavn, så er det også tax-free, hvorfor du kan ende med at lave nogle rigtig gode køb.

At sidde og vente på sit fly er ikke det mest sindsoprivende, men tiden behøver ikke at være kedelig. Du kan eventuelt bruge tiden på nogle af de ovenstående bud, hvis det hele skal blive lidt sjovere.

stopspillet.dk | Reklame indhold | Minimum 18 år | Spil ansvarligt – www.rofus.nu