Trænger bilen til en kærlig hånd? Nu hvor vi for alvor er ved at gå ind i vintermånederne, bliver det tydeligt for mange, at deres bil måske trænger til at blive taget lidt ekstra hånd om. Det kan være, den hoster lidt, når den skal startes om morgenen, eller også er det helt umuligt at få blæseren til at komme med nok varm luft til, at du faktisk kan holde ud at køre i bilen om morgenen.

Det er ting, der helt skal være styr på, og med en serviceaftale ved Teknicar er det noget af det, der er klaret, uden du skal tænke på mere. Du skal blot sørge for at aflevere bilen til service, så den kan blive tjekket igennem fra top til tå, og hvis der er noget på den, der ikke er, som det skal være, kan du være helt sikker på, at det bliver ordnet i samråd med dig.

Landsdækkende service

Det er altid rart at have sit lokale værksted i nærheden. Det giver meget mere fleksibilitet i forhold til, at bilen måske skal afleveres om morgenen før du møder på arbejde og hentes igen, når du har fri. I de tilfælde er det altså meget rart ikke at skulle køre mange kilometer for at finde et værksted.

Hvis der pludselig skulle opstå problemer med bilen, er det desuden rigtig rart at vide, at der findes værkstedspartnere i hele landet, så du ikke skal til at finde en helt ny type mekaniker, hvis du får brug for hjælpen i en anden landsdel. Du kan lynhurtigt se, hvilke værksteder der er i nærheden, der kan klare opgaven med at få bilen på ret køl igen – uanset om det bare handler om at få fyldt olie på, eller om det er en større reparation, der er gået hen og blevet nødvendig.

Posted in: ude