Man kan bruge lang tid i toget. Det kan være, når du skal pendle frem og tilbage fra skole eller arbejde. Det kan også være, når du skal på en lang togrejse. Derfor er det en god ide at bruge denne tid på noget produktivt, så du ikke føler, at du har spildt din tid på en kedelig togtur.

Her får du et par ideer til produktive ting, du kan lave i toget.

Læs en netavis

Hvis du godt kan lide at læse nyheder, så er det en rigtig god ide at finde en netavis frem, som du kan læse i. Det kan for eksempel være vejle-netavis.dk.

Denne aktivitet er meget passende til en kort togtur såvel som en lang togtur. Du kan nemlig bare læse så mange artikler, som du kan i det tidsrum, du skal sidde i toget. Du kan også læse i en masse forskellige netaviser, hvis du har tid til det.

Strik en sweater

En hyggelig og oplagt aktivitet, som du kan lave i toget, er at strikke en sweater. Det er specielt godt at gøre, hvis du skal sidde i toget i rigtig lang tid. Dog kan du sagtens arbejde på din sweater under de kortere togture.

Så kan arbejdet med sweateren gå langsomt frem, men det vil være tilfredsstillende, når du endelig bliver færdig med den efter mange togture.

Skriv dagbog

Du kan også vælge at skrive dagbog, når du sidder i toget. Der er en masse fordele ved at skrive dagbog, så der er god grund til at begynde med dette, hvis du ikke allerede gør. Det kan måske være meget rart at få tankerne ned på skrift inden eller efter din destination.

Meditér

Du kan også vælge at meditere, mens du er i toget. Du kan med fordel sætte dig i stillezonen, så du ikke vil blive forstyrret.