Alt for mange danskere får ikke rørt sig nok i deres hverdag. Vores moderne liv foran computerskærme har gjort, at man simpelthen ikke kommer ud og rører kroppen nok i løbet af dagen. Lyder denne beskrivelse bekendt, og har du også selv tænkt dig, at komme op i omdrejninger og motionere mere? Så kan du læse med i denne guide, hvor du får et par konkrete mentale tips og tricks til, hvordan man hiver sig selv op af sofaen i løbet af dagen, og kommer ned i det lokale fitnesscenter eller i naturen – alene eller sammen med andre.

Maraton eller gåtur – hvad elsker du at gøre?

Hvad end du er til maraton eller gåtur, så har alting noget at skulle have sagt. Det allervigtigste, når det kommer til at motionere, er, at man simpelthen får det gjort. Lidt motion er bedre end ingen motion. På https://syddjursnetavis.dk/ kan du finde inspiration til hvilke motionsformer, du kan give dig i kast med, hvis du mangler input. Det allervigtigste for at komme i sving med motion, drejer sig om, at man kan lide det man gør – dette gør samtidig også, at man kommer tilbage og får lavet motionen gang på gang, da man nærmest ikke kan lade være med det.

Alt motion tæller – så kom i gang i dag

For at være i form drejer det sig ikke kun om at løbet et maraton, løfte 400 kg, eller en anden ekstrem præstation. Alt motion tæller, derfor bør du egentlig bare komme afsted, snøre løbeskoene, finde håndvægtene frem, eller sågar blot få ordnet haven. Godt gedigent havearbejde er nemlig overraskende hårdt for kroppen, hvor man virkelig får pulsen op, og får forbrændt nogle af de overflødige kalorier, som du vil kunne mærke. Kom i gang i dag, hop ud i det, og lige pludselig vil det gro på dig.