Som det første, når man flytter i lejlighed, skal man naturligvis have styr på møbler, køkkenudstyr og alle de andre, essentielle ting. Derudover skal der gerne sættes et personligt præg på boligen, så den kommer til at virke hyggelig, hjemlig og tryg. Her får du nogle tips til, hvordan du opnår netop dét.

Hæng dine minder op på væggen

Noget, der virkelig kan skabe personlighed i en lejlighed, er at dekorere med sine allerbedste minder. Du kan således for eksempel lave en form for scrapbog på væggen, hvor du hænger togbilletter, billeder, koncertbilletter og så videre op. På den måde kan du konstant blive mindet om alle de gode oplevelser, du har haft med venner og familie, og det er i høj grad med til at gøre boligen mere tryg og indbydende.

Find anderledes møbler

Du kan også komme langt i forhold til at personliggøre lejligheden ved at vælge anderledes og spændende møbler. Måske har én i din familie et gammelt, flot bord til at stå, eller måske er din far en mirakelmager i et værksted – og ellers kan du helt sikkert finde masser af fine sager i den lokale genbrugsbutik. Ved at vælge specielle møbler bliver lejligheden noget helt særligt, og alle møbler lige fra stole til senge kan være med til at gøre din bolig til din helt egen. Du kan for eksempel finde masser af senge på bedrenaetter.dk, som både er gode at sove i og samtidig er fine og dekorative.

Lad dine ting være dekorationer

Især hvis man bor i en mindre lejlighed, kan det være svært at få plads til alle sine ting og sager, og de fleste forsøger at få så meget som muligt gemt væk i skabe og skuffer. Det er der imidlertid ikke nogen grund til, for faktisk kan mange af dine ting godt bruges som dekorationer i sig selv. Eksempelvis er bøger og magasiner med til at sætte et hyggeligt præg på din lejlighed, og også ting som parfumer, køkkengrej og eksempelvis sko kan være dekorative, hvis blot det bliver sat ordentligt op.

Brug tid på at udvælge boliginteriør

Der er masser af muligheder for at finde smukt boliginteriør, som virkelig kan sætte et anderledes præg på en lejlighed. Blandt andet kan du på www.stilit.dk finde masser af spændende, nordisk boliginteriør. Hvis du bruger lidt ekstra tid på at udvælge dit interiør, kan du finde mange ting og sager, som både er funktionelle og samtidig er superdekorative. For eksempel kan du vælge at hænge anderledes, fine hylder op, hvis du alligevel har brug for opbevaringsplads – og du kan med fordel også finde nogle superfine lamper, som både kan give lys og personlighed til boligen.