Hos www.av-cables.dk finder du de bredeste, mest varierede højkvalitets sortimenter af diverse former for produkter indenfor elektronik og tilbehør hertil. I de mange forskellige kategorier, finder du bl.a. produkter, som USB stikkontakter og kabler, diverse adaptere samt PS3 controllere og andre ting til spillekonsol og meget mere.

Vælg en ny controller til din spillekonsol

Her præsenteres du for det brede og flotte sortiment af PS3 controllere til din spillekonsol fra Av-Cables.dk. Hvis din gamle PS3 controller har brug for en udskiftning, finder du her et imponerende varieret udvalg af netop disse, så du nemt kan finde en ny og spille videre. Du finder PS3 controllerne i flere forskellige varianter og farver – vælg bl.a. mellem kablede og trådløse modeller i alt fra sort, hvid og grå til blå, pink og rød m.fl. Der er frit valg mellem markedets bedste produkter, når du handler hos Av-Cables.dk, hvor priserne desuden altid er favorable.

Stor variation af USB-stik

USB-stik findes i langt de fleste elektroniske enheder, og derfor er USB stikkontakter også et stigende produkt, der gør det nemmere for dig at overføre filer m.m. uden brug for at tilkoble en adapter. USB stikkontakterne installeres nemlig blot i væggen, hvorfra du nemt kan bruge dem. Hos Av-Cables.dk finder du en USB stikkontakt i flere forskellige varianter – vælg bl.a. mellem dobbelt USB stik, USB stik inklusiv minijack, modeller med ledning og mange andre slags. På den måde finder du nemt den USB stikkontakt, der passer bedst til dine behov.
Du finder alt, hvad du søger, mangler eller ønsker dig indenfor elektronik og tilbehør, når du besøger Av-Cables.dk. Du kan roligt gå på udkig i de utallige, store og imponerende sortimenter, der altid indeholder de nyeste, smarteste og bedste produkter – og så endda til de skarpeste priser på det danske marked.