Som selvstændig er der mange ting, du skal holde styr på for, at din forretning kan køre uden problemer. Når det hele så kører, kan du hurtigt glemme at tjekke dine udgifter og undersøge, om der findes billigere alternativer, end hvad du betaler for nu. Der kan nemlig være penge at spare, som du i stedet kan investere i din virksomhed, så den bliver endnu bedre. 

Leverandørskift

Du bør undersøge, om du får dine produkter leveret fra den billigste leverandør. Glem dog ikke at kvaliteten stadig skal være i orden. Måske kan du finde et billigere mærke, der har præcis de samme produkter men til en billigere pris. Du bør selvfølgelig ikke skifte leverandør hele tiden, da der kan være udgifter i forbindelse med dette, men det er værd at tjekke op på.

Justering af priser

Derudover skal du mindst en gang om året tjekke, at dine priser stemmer overens med resten af markedet. Hvis dine produkter lige pludselig er dyrere end dine konkurrenters vil du med sikkerhed mindste kunder på den bekostning. Det kan også være, at du har brug for at sætte dine priser op, hvis din forretning har svært ved at køre rundt eller produkterne, du sælger, er blevet dyrere.

Spar penge og tænk på miljøet

Som forretningsdrivende, der har et lager, gør du helt sikkert også brug af paller og andet træemballage til opbevaring af dine produkter. Selvom paller ikke er jordens mest interessante emne, kan der stadig være penge at spare, hvis du skifter leverandør af paller og træemballage. Med STEA får du en løsning, der er prisvenlig, samtidig med at de gør, hvad de kan for at passe på miljøet. Derfor er de værd at overveje, når det handler om køb og salg af paller. Derudover kan de hjælpe med logistik og rådgivning, så du er sikret en allround-service.