At slå ventetiden ihjel i lufthavnen er formentlig et scenarie, de fleste kender til. En lufthavn kan være det kedeligste sted at befinde sig, hvis der går flere timer, inden det næste fly letter. Men fortvivl ikke. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan de ellers langtrukne timer pludselig kan føles som en leg.

Hent nye apps

Når du højst sandsynligt alligevel sidder med din mobil i hånden, hvorfor så ikke udforske de nye apps, du ikke har set før? Besøg eksempelvis Mr. Green i 2018 og forvent, at ventetiden vil forsvinde, som var det et øjebliks spildtid. Med Mr. Green vil du blive underholdt på et højt niveau.

Det kan også være, at du gerne vil prøve kræfter med en ordspils-app, men der har ikke været tid og ro til dette. Uanset hvad vil du med garanti finde en app, som du ikke tidligere har haft kendskab til, men som kan vække din interesse.

Lufthavnsbingo

Hvis du har fået nok af at sove, mens dit fly var i luften, kan ventetiden i lufthavnen på et eller andet punkt være tiltrængt. Det er nu muligt at komme ud at strække benene og få et ordentligt måltid. Oftest varer det dog ikke længe, før kedsomheden begynder at trænge sig på. Derfor kan det godt betale sig at have planlagt lidt i forkøbet samt åbne op for den kreative tankegang.

En bingoplade. Dette kender de fleste nok fra de lange køreture i bilen, men det kan også være ideelt at tage i brug i lufthavnen – især hvis man rejser med børn. Lav en bingoplade hjemmefra, del dem ud til de andre deltagere, og sæt i gang!

Den person, der først får en række fuld, har måske vundet en sodavand. Den person, der i stedet først får hele pladen fuld, vinder måske en is. Vinderpræmien er naturligvis helt individuel.

Udforsk lufthavnen

Det lyder måske traditionelt, men brug tiden på at se lufthavnen. Lufthavnen vil kunne give dig et indtryk af landets kultur og mennesker. Du kan prøve at gå rundt i lufthavnen med et åbent sind, og du vil opdage, hvor meget du egentlig kan lære om et andet land.

Herunder kan du også holde øje med de mennesker, som bevæger sig gennem lufthavnens gange. Er denne lufthavn attraktiv for turister? Eller er det meget lokale mennesker, der befinder sig i lufthavnen? Dette vil også kunne give dig en fornemmelse af landet.

Når du alligevel går rundt og hygger i lufthavnen, kan du med fordel holde øjnene åbne overfor de gode priser på diverse produkter. Hvis du eksempelvis bruger en bestemt parfume, der er forholdsvis dyr herhjemme, kan du med god grund kigge efter denne i lufthavnen. Derfor er det at shoppe i en lufthavn ikke en helt dum ide.

stopspillet.dk | Reklame indhold | Minimum 18 år | Spil ansvarligt – www.rofus.nu