De fleste af os går rundt med den forestilling om, at ens tøj skal gemmes væk. Det ser rodet ud, hvis det hænger fremme. Samtidig tænker de fleste mennesker, at bøjlestativ på værelset er noget underligt noget, og at det kun er noget bloggere har for at vise sig frem. Alt dette er dog faktisk ikke rigtigt. I stedet giver det et helt nyt liv til værelset, men udover det er det også med til at give dig et utroligt godt overblik over, hvad der egentlig er i din garderobe.

Stil viser personlighed

Ved at gøre brug af et bøjlestativ i soveværelset, viser du samtidig også mere frem til verden af din personlighed. Din tøjstil er nemlig med til at vise, hvem du er som person. Hvorfor gemme det væk? Anvend det i stedet, som du ellers ville have anvendt andet pynt på værelset, da tøjet på samme måde vil være med til vise en bestemt stil. Har du meget farverigt tøj, vil det være med at give mere farve og lys til værelset, og er dit tøj i stedet i mere neutrale farver, og dette også med til at fremvise den mere klassiske stil på værelset.

Skab en rød tråd i hele rummet

Det er dog allivel utrolig vigtigt at huske på, at selvom man vælger at hænge sit tøj fremme på værelset for at vise personlighed, så kan for meget synligt tøj også være forvirrende og virke uorganiseret at kigge på. Det handler altså om at vise personlighed på en påpasselig måde. Derudover er det jo også enormt vigtigt, at man tænker over, at den samme stil hele vejen igennem er anvendt. Heldigvis findes der alverdens forskellige bøjlestativer i både forskellige størrelser, men bestemt også i forskellige stilarter. Derfor er der nu ingen undskyldning for, at hele verden får dit tøj at se.