Et hjem udgøres af mere end fire vægge og et tag. For at det skal føles som andet og mere end bare en bolig, er det nemlig nødvendigt, at du sætter dit helt eget præg på det, så det bliver et sted, hvor du for alvor kan føle dig godt tilpas. En måde hvorpå du kan komme det dejlige hjem nærmere er for eksempel ved at sørge for, at din bolig er flot dekoreret. Et par pæne dekorationer kan virkelig gøre underværker, og der er heldigvis masser af skønne ting på markedet, der sikkert vil passe rigtig fint ind i din bolig.

Medusa Copenhagen

Medusa Copenhagen er et dansk designkoncept, der blev startet i 1997 og i dag giver dig mulighed for at dekorere din bolig med de dejligste figurer. Gennem deres år I branchen har kvinderne bag mærket skabt alt fra eventyrlige soldater til fine lysestager, der er perfekte til enhver fødselsdag. Brugskunst og finurlige figurer fra Medisa Copenhagen vil helt sikkert pynte i din bolig, så hold dig endelig ikke tilbage fra at købe nogle smukke dekorationer. Du kan skabe dit helt eget univers af hygge og intimitet, og det vil garanteret få din bolig til at føles mere hjemlig.

Fotografier

Der er få ting, der kan live lige så meget op i en bolig som et par velvalgte fotografier. De kan sagtens være taget af professionelle, men du skal heller ikke tøve med at dekorere med et par af dine egne fotos. Du kan for eksempel vælge nogle motiver fra ferier eller andre dage, der har været særlige for jer som familie. På den måde vil det også være lettere for nyere gæster at få en idé om, hvem I er, og et flot fotografi kan være en fremragende samtalestarter. Hvis billederne samtidig er udstillet i et par pæne rammer, kan resultatet næsten kun blive smukt.