En sund og frisk hud er vigtig for dit velvære. Hvis ikke du føler dig tilpas i dit eget skind, så kan det være hæmmende for, hvordan du har det i hverdagen. Med Serum8 og dermaroller kan du mærke forskellen. En dermaroller er et hudplejeaggregat med 0,5 mm små nåle, som rulles hen over huden i ansigtet. Nålene bryder barrieren i huden, så serum og fugtgivende creme optages langt bedre og har større effekt. Når barrieren i huden er brudt, vil huden selv forsøge at hele og regenerere en ny og pænere hud. Det er hemmeligheden bag den populære dermaroller.

Fakta om Serum8

Serum8 er et dansk brand etableret af den medicinuddannede Niels Bukh. Produkterne er sammensat af en række naturlige ingredienser helt uden allergener, som styrker huden på flere måder. Serummet kan bruges i din daglige ansigtsplejerutine eller sammen med dermaroller. Serum8 er en gele, der indeholder 3 aktive ingredienser. Den første er hyaluronsyre (HA), som binder fugten til huden. Dette element er vigtigt for en sund hud. Hvis HA-produktionen i huden falder, kan det betyde rynker, tørhed og mindre fleksibilitet. Det betyder derfor meget for regenereringen af kollagen og elastin, som holder huden sund og smidig. Den anden ingrediens er Sucrose Octasulfat, som fremmer hudens naturlige helingsproces og har foryngende egenskaber. Det efterligner hudens signaler for regenerering og stimulerer huden. Den sidste ingrediens i Serum8 er AHA, som er frugtsyre. Frugtsyre er effektiv til at fjerne døde hudceller og giver en mere ensartet hud. Ved brug af frugtsyre skal man være opmærksom på at huden bliver ekstra sensitiv for sollys. Så her er det vigtigt at bruge en god solcreme. Alt i alt gør disse tre ingredienser en stor forskel for huden.

Sådan bruges Serum8 og dermaroller

Serum8 Skincare System Homekit indeholder dermaroller, Serum8, Moisturizer8, Cleanser8 og RollerCleanser8. Du starter med at desinficere dermarolleren med RollerCleanser8, så du er sikker på, at apparatet er rent inden brug. Derefter renser du dit eget ansigt med Cleanser8, da din hud også skal være fri for urenheder og bakterier. Herefter bruger du dermarolleren på ansigtet, som prikker små huller i huden. Efter barrieren i huden er brudt, er den ekstra modtagelig overfor serummet. Påfør derfor Serum8, og lad den trænge ind. Derefter skal huden fugtes med Moisturizer8, så den bliver smidig og lækker. Rutinen gentages 1-2 gange om ugen. Huden regenererer efter hver behandling, og du vil komme til at se sund og smuk ud. Hvis du vil vide mere, kan du læse om produkterne her.