Hvis du skal holde et arrangement eller lignende, hvor du står for at servicere enten mad – eller drikkevarer, er det en fordel at kunne holde dette koldt ved at opbevare det et sted, hvor temperaturen konstant er lav. Specielt til festivaller er fryse – eller kølecontainere en oplagt mulighed, fordi disse arrangementer ofte foregår om sommeren, hvor vejret er varmt, og folk tørster efter drinks hvert andet minut. Du vinder meget som konkurrent ved at holde dine retter friske og holde dine drinks kolde. Dog er der også begrænset med plads til de fleste festivaller og andre større arrangementer, så her er det ligeså vigtigt at kunne holde sine ting samlet og under kontrol. En frysecontainer er her igen et glimrende valg, da du kan lægge dine varer på reoler eller rulleborde, som du nemt som ingenting kan køre ind i kølecontainerne. Alle kølecontainere fra BOXIT er udstyret med kølerumslameller, som sørger for at holde på kulden, når døren åbnes ind til containeren. Dette er meget effektivt, når personalet render frem og tilbage fra lageret til kunden.

 

Tænk økonomi og sikkerhed

En køle – eller frysecontainer fra BOXIT har en effektiv og meget støjsvag kølemaskine, som kræver en meget lille mængde af el, hvilket sparer dig for en masse penge. I alle sammenhænge er det vigtigt at tænke økonomisk, og det gør du dermed også, hvis du vælger en køle – eller frysecontainer fra BOXIT. Desuden er du sikret, at der ikke sker tyveri, da containerne er udstyret med et komplet alarmsystem samt en indvendig sikkerhedsåbning. På festivaller er der mange mennesker, og man kan ikke holde styr på dem alle. Derfor er det en sikkerhed for dig, at containeren er udstyret, så ingen kan trænge ind og stjæle dine varer.

 

Mangler du en køle – eller frysecontainer?

Står du og mangler en køle – eller frysecontainer, kan du altså bestille den i dag fra BOXIT. Er du i tvivl, om det er noget for dig, kan du ligeledes kontakte BOXIT for yderligere rådgivning.

 

Mangler du inspiration som boligejer så se mere her http://begynderhaven.dk/drivhuset/513-juliana-gartner-18-8