Det er vigtigt at imprægnere sine fliser, og det er det af den simple grund, at man via. en imprægnering kan beskytte sine fliser mod alger, mos og flisepest. Fliser og andre belægningssten er bare flottest, når de fremstår rene og fri for skidt og snavs. En flises overflade kan blive meget nemt medtaget, hvis den besættes af en af ovenstående ting, og har du prøvet at stå med et sådant problem, ved du, at der skal gøres noget ved det, hvis man gerne vil bevare sin nye terrasse eller fliserne i badeværelset. Med en imprægnering af dine fliser eller belægningssten, vil imprægneringen trænge 1-2 centimeter ned i flisen, hvor der dannes en beskyttende hinde. Fugt kan ikke bryde denne hinde, hvilket betyder, at flisen ved hjælp af en imprægnering holder længere, og den syner flottere.

 

Imprægnering af fliser udendørs

Med det klima, som vi har i Danmark, er det en oplagt mulighed for rigtig mange at imprægnere sine fliser udendørs. Vinteren byder ikke længere på hård frost og kulde alle månederne, og vores sommer bliver også med tiden mere fugtig. Denne kombination danner grobund for alger. Med den rene luft og det milde vejr, fremprovokeres alger og mos, og de sætter sig på vores fliser og gør dem grimme. Dog kan man sagtens rense sine fliser, så de bliver fri for skidt og snavs, men spørgsmålet er, hvor længe din rengøring vil holde. Svaret er nok, at de hurtigt igen vil blive tilvokset og gemt væk af grønne og sorte plamager, og så er det altså igen surt at have en terrasse, hvis den ikke kan forblive flot og ren.

 

Her findes løsningen

Løsningen på dit problem er en imprægnering. På algeexpressen.dk kan du bestille en imprægnering af dine fliser eller belægningssten. Du kan på hjemmesiden skrive det antal kvadratmeter, som du ønsker en imprægnering af. Prisen er lav, og du får til gengæld nogle flotte fliser, der forbliver flotte lang tid efter imprægneringen.

 

Der er flere gode råd til boligejer her http://www.ogdermedbasta.dk/2016/02/32-gode-rad-til-opbevaring-af-dk.html