Har du et mål for din virksomhed om at gøre entre eller forbedre sin position på B2B markedet? Vigtigheden af digital markedsføring kan ikke stresses nok, og virksomheder investerer i stor stil for at forbedre sine online platforme. Der findes i dag mange værktøjer til at analysere kunders adfærd online og målrette markedsføringen mod specifikke segmenter. Det kan være svært selv at stå med den opgave, da det kræver en stor viden, og det kan derfor være en fordel at outsource opgaven.

B2B marketing, eller business to business, handler om forretning mellem virksomheder. Det er et stort marked, og for mange virksomheder kan det være en strategisk fordel at lave markedsføring rettet mod andre virksomheder. Signifikant for B2B er, at salgsvolumen generelt er langt større, så hvert salg genererer meget mere profit sammenlignet med B2C markedet. Markedsføringsstrategien er typisk nødt til at være skræddersyet specifikt til B2B markedet for at få et effektivt resultat.

Professionel hjælp

WeMarket kan hjælpe dig med at med at udvikle eller forbedre din position gennem B2B marketing, hvilket i sidste ende afspejles på bundlinjen. Din virksomhed kan få hjælp til:

  • Udvikling af strategi
  • Search engine optimization
  • Google Adwords
  • Inbound marketing
  • Marketing Automization

Med mere end 350 eksisterende kunder, har WeMarket stor erfaring både ved at hjælpe med alt fra opstart til vedligeholdelse. Det er vigtigt først og fremmest at have en klar markedsføringsstrategi, der passer til din virksomhed, og kan sikre resultater og ensartethed på diverse platforme. Den digitale markedsføring har aldrig været vigtigere, og kunder bruger diverse platforme som informationskilde til at bedømme både produkter, men også virksomhedens image. Har man stærke digitale platforme, er kunder mere tilbøjelige til at vælge dig.

Search engine optimization (SEO) er en vigtig faktor i hjemmesiders succes, da SEO er ansvarlig for din hjemmesides rangering af søgemaskiner. Har man styr på sin SEO, er kunder meget mere tilbøjelige til at lande på netop din hjemmeside frem for andre. Du kan både få hjælp til on-page og off-page optimering i en lokal og international kontekst afhængigt at målsætninger og ønsker.

En stor fordel, der kan gøre din markedsføring mere succesfuld, er investering i Marketing Automization. Det giver mulighed for at ramme din målgruppe automatisk på bestemte tidspunkter. Du kan således få hjælp til at analysere dine besøgendes online adfærd, og derved skræddersy dit budskab til at ramme den besøgende automatisk.

Valuta for pengene

WeMarket bestræber sig på at give valuta for pengene til konkurrencedygtige priser og ved at være blandt de bedste på markedet. Prisen på en service er timebaseret, og man bestemmer derfor selv, hvor dyrt det skal blive. Ideen bag servicen er at samle markedsføringen ét sted, så alle platforme bliver professionelt udviklet og opdateret. Derudover er der fokus på at måle effektiviteten af arbejdet, så markedsføringen hele tiden forbedres. Er du interesseret i at høre mere om WeMarket og hjælp til markedsføring på B2B markedet, kan du altid ringe for at høre mere omkring, hvordan din virksomhed kan excellere i B2B segmentet.