Annoncør: Fitnessshoppen.dk

Kunne du godt tænke dig at komme i form til sommer, så du kan vise sommerkroppen frem, når det bliver godt vejr? Det behøver ikke handle om, at du har sixpack og lav fedtprocent, det kan lige så godt bare handle om, at du gerne vil holde kroppen lidt i gang, så du bedre kan holde til lange gåture eller til at stå op i løbet af en hel arbejdsdag. Det handler nemlig om at have en god grundform, så kan man i udgangspunktet klare sig rigtig godt.

Med en crosstrainer får du en maskine, du kan have stående i et rum derhjemme, hvor du kan træne hele kroppen nemt og effektivt. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at skulle stå i kø sammen med alle de andre i et fitnesscenter, når du har den derhjemme, og så er motivationen måske også det større, når man hele tiden kan se den i nærheden. Køb crosstrainer efter dit behov her.

Crosstrainers i mange afskygninger

Der er crosstrainers i mange forskellige udgaver, og der er forskel på, hvad det egentlig er, man har brug for. Hvis du fast træner meget og har brug for at kunne holde øje med din egen udvikling, er det en god idé at vælge en maskine, der både kan sørge for, at du kan træne noget intervaltræning, ligesom den kan holde styr på en historik, hvor der kan sammenlignes mellem forskellige træningspas. Det er en rigtig god idé, hvis man gerne vil udvikle sig.

Der er også mindre modeller, som fremstår mere slanke, og som mange vil synes, er rarere, når de skal stå i hjemmet. Du vil stadig træne de samme muskler, selvom den måske har lidt færre funktioner, og så er den i mange tilfælde lettere at passe ind i et hjem, hvor man ikke er vant til de store fitnessmaskiner.