Kender du til følelsen af, at fødderne efter en lang arbejdsdag ikke bare er trætte, men at der er smerter i dem og måske endda hævede? Det kan tyde på, at du trænger til at tage et kig på det fodtøj, du bruger. En af de bedste måder man kan pleje sine fødder på, er ved at forkæle dem med det rette fodtøj, der støtter og aflaster de rigtige steder. Døjer du med en plat fod, høj svang, knyster eller andet, der ikke står til at ændre, så kan en sko med den rette støtte gøre underværker. Et af mærkerne, der har sat alt ind på at give danskerne gode skovaner er New Feet.

Sko i dansk design

Når du bruger sko fra New Feet kan du med sikkerhed mærke, at der er tænkt godt og grundigt over komforten. Du vil opleve, at skoen omslutter din fod på den helt rigtige måde, og støtter lige præcis, hvor den burde. Skoen tilpasses tilmed, så den aflaster, støtter og giver ekstra fylde, der hvor dine fødder mangler det.

Udviklingen af sko fra New Feet sker i Danmark i et samarbejde med professionelle behandlere og med inputs fra både ortopædkirurger og fodterapeuter. Derfor er du med fodtøj fra New Feet sikret en sko, som ikke bare hjælper nu og her – men også en sko, som kan komme fremtidige skavanker i forkøbet.

New Feet sko er ikke bare gode for dine fødder, de produceres samtidig i smarte og friske designs, som passer godt til den klassiske stil den for meget slinger i valsen. Der er fokus på jordnære, stilfulde farver, som gør skoene til et godt match til mange forskellige outfits. Derfor kan New Feet både bruges hjemme såvel som på arbejde eller til et festligt arrangement.

Topklasse pasform

Hvis du værner om dine fødders velvære, så er New Feet et godt valg, da netop dette er tænkt ind produktionen hos New Feet. Brandet benytter blandt andet OrthoStretch, som giver skoen mulighed for at tilpasse sig fodens facon, så hvert par sko bliver ”skræddersyet” over tid, når du går i dem. Dette betyder også, at du får en sko med utroligt høj komfort, også selvom du skulle have knyster, hammertæer eller noget helt tredje.

Alle sko fra New Feet er produceret med fokus på sunde og gode materialevalg ud fra nordiske traditioner. Det vil du kunne mærke med det samme, du hopper i et par sko fra New Feet.