Du har sikkert flere gange i din barndom hørt, at det er sundt at kede sig. Og det er det faktisk også. Forskere viser nemlig, at det er sundt at kede sig og ikke lave noget. Selv hvis det indebærer bare at sidde og kigge ud ad vinduet. Det lærer nemlig din hjerne, at der ikke behøver ske noget hele tiden, for at den føler sig underhold. Dog kan kedsomheden godt blive for meget i ny og næ, og hvad skal man så gøre, når man keder sig.

3 nemme måde til at slippe af med kedsomheden på

En nem og sjov ting du kan gøre, når du keder dig, er at spille spil. Der findes mange former for spil, hvilket også gør at der helt sikkert er et spil for dig og din smag. Hvad end det så handler om brætspil, computerspil eller online spil som casino eller betting. Hiv derfor fat i venner eller familie og udfordre dem i et brætspil, eller udfordre dig selv online eller på computeren. Du kan evt. klikke her, og se de forskellige muligheder.

En anden ting der kan få kedsomheden til at forsvinde, er at se en god serie eller film. Der findes ikke noget som en spændende serie eller film, der kan få dig til at glemme alt om tid og sted.

Hvis du ikke er så meget til serie og film, er det at være aktiv altid en god måde at slå tiden ihjel på. Gå eller cykel derfor en tur i naturen og få motion og frisk luft på en og samme tid. Du kan evt. også gå til en sport eller til holdtræning i et fitnesscenter. På den måde får du både motion, socialt samvær og hygge på en og samme tid.

stopspillet.dk | Reklame indhold | Minimum 18 år | Spil ansvarligt – www.rofus.nu