Hvis der skal findes ny firmabil, er der forskellige ting, der skal overvejes – en af dem er splitleasing. Dette er nemlig en enormt smart løsning, hvis firmabilen skal kunne bruges privat en gang i mellem. Du kan læse fordelene ved splitleasing ved at læse videre her.

Del leasing med din arbejdsgiver

Det der sommetider kan være irriterende ved en firmabil er, at man ikke må bruge den privat. Det kan gøre det problematisk, da man så er nødt til at skulle hjem for at hente sin egen bil, hvis man skal noget. Det kan her være en god løsning med splitleasing.

Her deles (eller splittes) leasingen nemlig mellem dig og din arbejdsgiver, så du har mulighed for også at bruge firmabilen privat. På den måde kan du altså betale for den procentdel af omkostninger, som du rent faktisk bruger, mens din arbejdsgiver betaler resten. Dette vil også være en billigere løsning, og er derfor noget du skal overveje, hvis du gerne vil have mulighed for at bruge firmabilen privat sommetider.

Generelle fordele ved leasing af firmabil

Splitleasing har en masse fordele, men det har generel leasing af firmabiler faktisk også. For eksempel er det en god løsning, for at kunne holde helt styr på, hvor mange penge der hver måned bruges på firmabilerne. Der skal nemlig betales et månedlig beløb, og dette er faktisk det eneste, som du skal bekymre dig om, når du leaser firmabilen.

Dette er altså noget, som også giver budgetsikkerhed i sin virksomhed. Leasing af firmabilerne vil også give mere tryghed, når det kommer til service og lignende, da dette som oftest også indgår i leasingaftalen. Derfor vil der ikke være pludselige udgifter til firmabilerne, når de skal til reparation eller lignende. Dette er altså fordelene ved at splitleasing og generel leasing af firmabilerne i din virksomhed.