Hverdagen kan være kedelig og triviel med manglende spænding og eventyr. Hvis det er sådan det forholder sig i dit tilfælde, så er sugardating måske det helt rette sted at kigge hen. Sugardating er en niche inden for det at møde nye bekendtskaber og komme på dates. Det er ikke noget nyt fænomen og i Danmark er der stadig flere og flere der benytter sig af lige præcis denne form for dating. Oftest så vil sugardating Danmark foregå ved at finde et potentielt match online, skabe kontakt og møde i den virkelige verden, præcis som det kendes fra andre former af online dating. Begrebet handler i sin enkelthed om, at skabe et frirum og en lykkelig stund i en måske travl hverdag, hvor to parter kan mødes og nyde hinandens selskab. 

Skal din sugardate modtage eller give? 

Ved sugardating vil der være to parter der mødes, hvoraf den ene er en giver og den anden er en modtager. Giveren elsker måske at forkæle eller på anden måde ønsker betale for et godt selskab. Den der modtager kan få gaver eller kontanter, random eller efter specifikke ønsker, som tak for at give godt selskab til sugardatingen. Hvad end du ønsker at være modtager eller giver ved en sugardate, så skal du finde det helt rette match, der eventuelt kunne blive til et potentielt sugardate forhold, hvis det er det der ønskes. Dit kommende match kan du finde på en af de sugardating apps til din telefon, så du altid har den lige ved hånden. 

Der er flere og flere der tager på sugardates i Danmark 

Hvis du går med tankerne om at tage på en sugardate, så er du bestemt ikke den eneste i landet der har præcis de samme ønsker. Derfor er der også mange brugere at finde på de forskellige datingapps, der har det omdrejningspunkt at være mødested for sugardaters. Hvis der søges “sugardating” på google, så vil du opleve, at der kommer mere end 2,5 millioner hits op, der har en eller anden relation til begrebet. 

Der findes flere sugardating app og mange af dem har rigtig mange aktive brugere. Her er der altså et bevis på, at du ikke er alene med tanken om sugardating og der er gode muligheder for at finde et kommende match, hvad enten du leder efter en du kan have selskab med, som skal give eller modtage.