Der er intet bedre end et afbræk fra den travle hverdag, og en af de bedste måder at komme lidt væk fra det hele er ved at tage en storbyferie. Det er både en god mulighed, hvis man bare skal have et par dage og måske vil tage en forlænget weekend, eller hvis man vil afsted i en længere ferie. Der er så meget at se i de større byer, så man kan sagtens få mange dage til at gå med at udforske blot en by. En af de byer, som man er nødt til at se i Europa, er Rom. Rom er en helt unik by, og ligger på listen over de steder, man bør besøge mindst en gang i sit liv. Man kan opleve alt fra et farverigt byliv til historiske bygninger og italiensk kultur. Det er selvfølgelig vigtigt, at man har pengene til turen, så man ikke mangler noget, mens man er afsted, og det kan man let få ved at tage et hurtigt og nemt lån. Det er en god måde at skrabe de sidste penge sammen til turen, så man kan få den bedste ferie muligt.

 

Ting man kan lave, når man er i Rom

Rom er Italiens hovedstad og en stor by, som har rigtig mange ting at byde på. Det er en storby, hvor man både kan opleve selve bylivet, se historiske bygninger og nyde det italienske køkken. Der er altså altid noget at lave i Rom, lige meget om man er til det ene eller det andet.

En af de ting, man simpelthen ikke må misse i Rom, er den spanske trappe. Det er en af de mest berømte seværdigheder i Rom, og kan nok sammenlignes med Den Lille Havfrue i København. Man kan bare ikke tage til Rom uden at se den.

Man kan naturligvis heller ikke tage til Rom uden at få shoppet igennem. Der er et hav af både kendte butikker, men også mange lokale markeder og butikker, som helt sikkert er et besøg værd.

Til sidst bør man helt sikkert tage et smut forbi Colosseum. De fleste kender til den blodige historie bag bygningen, hvor gladiatorer har kæmpet mod hinanden. Bygningen er et af verdens syv nuværende vidundere, og helt sikkert et besøg værd.