Sommeren er over os, og igen i år ser det ud til at være i solens tegn. Hvis du skal holde ferie hjemme i Danmark i år, kan det hurtigt blive dyrt i aktiviteter. Har du brug for at låne penge her og nu, har du ikke tid til at booke et møde med banken osv. I stedet kan du vælge et af de mange quicklåns-muligheder online. Vær dog opmærksom på, at det er dyrere end at låne i din egen bank. Quicklån er bedst til korte låneperioder, f.eks. hvis du mangler penge i løbet af måneden og kan betale tilbage igen ved næste løn.

Hvad kan du gøre i stedet?

Se kritisk på dit hjem. Har du noget, som du evt. kunne sælge? Genbrugskulturen er ekspanderende og sætter du en rimelig pris, måske endda lidt under markedsværdien, kan du ofte få omsat ret meget på ret kort tid. Der er en del forskellige apps hvor du kan sætte ting til salg, men ellers er salgsgrupper og markedspladsen på Facebook rimeligt effektive.

Du kan også overveje at afholde et loppemarked eller få en stand på et allerede eksisterende loppemarked, hvis du har mange ting du vil af med.

Prøv også at finde aktiviteter som ikke koster det store. Hvis du gerne vil nyde en is, så lav dine egne is, og nyd dem, frem for at bruge endeløse penge hos ismanden.

Lav en køletaske med mad, drikke og et picnictæppe, du kan tage med når du skal på tur. Så sparer du omkostninger til de ofte dyre madsteder. Eller sørg for at have spist godt hjemmefra, hvis det er urealistisk at have egen mad med.

Der er masser af alternativer hvis finanserne er små, men i sidste ende kan man jo have brug for at låne penge i en kortere periode. Find billige lån på nettet her.