Har du en indimellem også lidt svært ved at holde dig opdateret på det hele? Der er både global, national, lokalt og ja sågar international politik og nyheder at følge med i. Det kan virke lidt uoverskueligt, at skulle holde dig opdateret på det hele. Det behøver du heldigvis heller ikke.

Inde på Ringsted netavis er du helt sikker på, at du bliver opdateret på det, som rør sig i området. Her finder du også inspiration til, hvad du kan give dig til.

Forstadslivet byder på mange muligheder

Der er mange ting at give sig til i Ringsted, og her er et rigt kulturliv. Her har du mange muligheder for at besøge museer og kulturelle institutioner, hvis du mangler inspiration. Du kan sagtens få en hel søndag til at gå på det lokale museum eller på et af gallerierne, hvor du kan få inspiration til, hvordan du skal indrette din bolig. Du kan også tage ud at shoppe og fuldføre nogle af de drømme, som du går med i forhold til din bolig. Det kan være at du endelig skal have købt en ny sofa med et matchende stuetæppe til stuen. Så kan du slænge dig i den, næste gang du skal se de lokale nyheder eller den store bagedyst.

Mulighederne er mange og forskellige

Det kan også være at du er mere til at shoppe gode tilbud. Så kan du eksempelvis besøge det lokale bibliotek til deres bogudsalg, hvor du kan finde mange fine og gode bøger til en kraftigt reduceret pris. Det kan også være, at du kan lide at uddanne dig selv. Så kan du deltage i en af de mange workshops. Du kan også tage med til yoga og udvikle dine kropslige evner. Mulighederne er mange, de er forskellige, og de er alle sammen at finde inde på netavisen.