Det skal gerne være hyggeligt at være udenfor. Det er sundt for både sjæl og krop at bruge tid udenfor, og derfor må du heller aldrig tage det for givet, hvis du har nogle brugbare udeområder til din bolig. Du skal dog selvfølgelig også have lyst til at bruge dem, og det kan godt kræve, at de optimeres lidt. Derfor kan du her finde tips til at gøre udeområderne lidt hyggeligere.

Hav bedre belysning

Det er som regel noget hyggeligere at opholde jer udenfor, hvis I også kan se, hvad der er foran jer, når mørket falder på. Belysningen i haven behøver dog nødvendigvis heller ikke være alt for kraftig, da det så modsat kan tage noget af hyggen. Det gælder altså om at finde den perfekte mellemvej. På følgende link kan du finde udendørsbelysning til haver, garager mm..

Der er dog ingen grund til at have lyset tændt, når det ikke er nødvendigt, så en investering i sensorer til de udendørs lys kan også være en god ide.

Gør noget ud af møblementet

Det er uden tvivl også hyggeligere at opholde sig udenfor, hvis der er gode muligheder for at sidde ned, og måske også for lige at drikke en kop kaffe ved et lille bord. Det giver bare udendørsarealet lidt flere praktiske muligheder, og bringer også mere hygge i og med, at I kan sidde sammen med venner og familie udenfor.

Planteliv giver god stemning

Endnu en ting der altid er en fordel, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af haven, er at få lidt mere gang i plantelivet. Planter er en god ramme for den hyggelige have, og giver en stemning, der er lidt anderledes, end hvis haven bare var helt tom og død. Særligt de farverige planter og blomster kan som regel bidrage meget til hyggen.

Posted in: ude