Har du travlt og er træt af at vente på bussen? Så det her måske en mulighed.

Et hurtigt transportmiddel er selvfølgelig en bil, så er der jo bus, tog og cykel selvfølgelig.

Men man kan jo også tage scooteren, og der kan man jo evt. investere i en el-scooter. En scooter er smart, for den er ikke et ligeså stort ansvar som en bil, og kører hurtigere end en cykel. Og så findes der jo mange forskellige former for el scooter, Så man kan faktisk sagtens undgå kulden, som er lidt svær at undgå når man kører på scooter….. eller hvad?

Overhovedet ikke, der findes så mange slags scootere, og der findes for eksempel en el scooter også kaldet en kabinescooter, der ligner en lille bil, grundet dens tag over hovedet og døre og sæde. Det er en smart ide, hvis man er alene, og bare skal køre sig selv på arbejde eller i skolen, eller bare skal køre ned til supermarked.

Hvis man ikke lige har lyst til det ansvar at have en bil, så er den her perfekt, fordi den ligner en bil, men er en scooter og du behøver derfor kun scooter kørekort til det. Hvilket er mega smart og en god løsning.

Men hvis man til gengæld ikke lige synes, at man gider køre rundt i en “lille bil”. Så er der jo masser af andre former for el scootere. Der er jo også den helt normale med sæde, styr, lygter og en lille kurv foran.

Hvorfor er en El scooter smart?

En el scooter mega smart fordi, at cykelhjelm og kørekort er ikke påkrævet. Og hvis prisen er lidt for pebret, kan man bare købe en brugt. Og så må man gerne køre på fortov og i fodgængerzone, hvis man kører under 6 km t. Og så kan man også køre på cykelstien og kørebanen med den, hvis man gerne vil køre lidt hurtigere.

Posted in: ude